תרומת ביצית + טיפולים בדיקור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

08/12/2014 | 14:49 | מאת: אלונה

שלום אני בת 46, מתכוונת להיות אם חד הורית. עושה תהליך פוריות עם תרומת ביצית. האם דיקור יכול להועיל בתהליך? במה? וכיצד? תודה

שלום לך אלונה נשים רבות הפונות לטיפולי פוריות מודעות ליתרונות השילוב של דיקור וצמחים בתהליך. השילוב הזה משמעותי מאוד גם בתהליך של שימוש בביצית של תורמת. הטיפול המשולב בדיקור וצמחים (ואני משלבת גם טיפולי גופנפש - כי בחלק גדול מן הפעמים סיבות רגשיות - נפשיות מהוות מכשול משמעותי להצלחת התהליך) - מעלה בעשרות אחוזים את סיכויי ההצלחה - הריון תקין ולידת תינוק בריא בסופו. הדיקור מסייע לגדילת הרירית, זרימת הדם ברחם, השתרשות תקינה ומהווה כלי נפלא שמסייע בכל שלבי ההריון, וניתן באמצעותו להקל ואף למנוע בעיות שונות. אשמח לסייע לך בתהליך בשורות טובות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית