עייפות במשך היום ועצבנות - גיל המעבר

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

11/11/2014 | 23:04 | מאת: נויה

שלום אני בת 47 לאחרונה סובלת מגלי חום איומים. בבוקר מתעוררת ומרגישה עייפה. ממש "סמרטוט". העייפות הזו מגיעה אחרי תקופה של דימומים מאוד קשים יש לי מיומה ברחם האם יש דרך לאזן ולצמצם את הדימומים? המיומה? להקל על העייפות? גלי החום? תודה

שלום נויה אפשר בהחלט לסייע ולהקל על התופעות מהן את סובלת. המיומה ברחם ואיבוד הדם מגבירים כמובן את העייפות . באמצעות דיקור + תזונה + תכשירים הומוטוקסיקולגיים (או צמחים סיניים) ניתן להחזיר לך שוב את איכות החיים שחסרה לך כעת. אשמח לסייע לך לשוב לבריאות תקינה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית