דלקת שתן ופוריות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

29/10/2014 | 15:37 | מאת: אליסיה

שלום! אני עם דלקת שתן בסביבות שנה , במשך חצי שנה הייתי מטופלת על ידי אנטיביוטיקה שלא עזרה, אחרי האנטיביוטיקה הדלקת חזרה על עצמה. חוץ מזה שאני מנסה להכנס להריון אך לאחר שאני מקיימת יחסי מין אני מרגישה שזה נהיה יותר גרוע ולכן אני גם נמנעת מקיום יחסי מין. המליצו לך על רפואה סינית שיכולה לעזור לבעיה שלי, אך אני פשוט סקפטית בנוגע לזה בגלל שהייתי אצל נטורופט שגם לא עזר לי. אני קבעתי אצל מישהי שאני אתחיל אצלה טיפול , מדובר בסכום כסף לא מבוטל כל שבוע שצריך לתת על זה. האם זה באמת עוזר? האם באמת אקבל תוצאות מזה ?

שלום אליסיה אני מבינה את האכזבה והתסכול שלך. נטילת אנטיביוטיקה עוזרת כאשר נוטלים את האנטיביוטיקה אבל עם הפסקתה כמובן שהדלקת חוזרת מכיוון שסיבת השורש לא טופלה. מנסיוני בטיפול בנשים ונערות רבות שסבלו מדלקות בדרכי השתן- בחלק גדול מן המקרים קיים רקע רגשי משמעותי. על מנת להצליח להפטר מן הדלקת חובה להתייחס לנתון זה. לכן - כאשר אני מטפלת בדלקות בדרכי השתן אני כמובן מתיחס לפן הפיזי אבל (כך כמובן גם בטיפולי פוריות ובכלל בכל הטיפולים במרפאה שלי- תמיד שמה דגש משמעותי על אבחון וטיפול רגשי). חלק גדול ומשמעותי בטיפול אני משקיעה באבחון הסיבות הרגשיות וטיפול בהן מסיבה זו אני משלבת במרפאה שלי כלים ושיטות שונים ומגוונים לצד הדיקור והצמחים: אייפק (אבחון וטיפול פיזי רגשי), ביואורגונומי, תטא הילינג, פרחי באך ועוד. אשמח לסייע לך רפואה שלמה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית