עייפות קשה לאחר לידה וקושי בהנקה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

18/10/2014 | 22:54 | מאת: אילנה

שלום מיכל אני חודשיים אחרי לידה. זוהי לידה שניה. הפרש של שנתיים בין שני הילדים. אני ממש מותשת. חולה כל הזמן. בקושי מצליחה להניק. האם דיקור יעזור? תודה

שלום אילנה כדאי מאוד לפני לטיפול אצל מטפל/ת ברפואה סינית שהתמחה בתחום של גינקולוגיה ופוריות. המטפל יאבחן את הסינדרום המדויק שקשור לתשישות שלך (למשל חוסר צ'י, חולשת כליות וכו'...) ועל פי האבחנה יתאים לך טיפול מדויק שישלב צמחים, דיקור , תזונה שיסייעו לך לשוב להתחזק וכפועל יוצא גם חווית ההנקה שלך תשתפר. כאשר אני מטפלת חשוב לי מאוד לשלב גם את הפן הרגשי - נפשי כיוון שנשים לאחר לידה חוות מתחים ולחצים רבים , בוודאי כאשר יש כבר ילד /ילדים בוגרים יותר בבית. לכן אני משלבת פרחי באך, ביואורגונומי, תטא הילינג ועוד. וכפי שנהוג לומר: נפש בריאה בגוף בריא (: אשמח לסייע לך בברכה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית