אלרגיה לאורך כל השנה- נזלת

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

01/09/2014 | 01:24 | מאת: גלית

שלום מיכל אני בת 28. סובלת שנים רבות מנזלת אלרגית. מטופלת קבוע בסטרואידים ותרופות לאלרגיה. אלרגית לחומרים רבים ולכן זה לא רלבנטי לקבל חיסון כנגד האלרגנים שמהם אני סובלת. מעוניינת כעת להפסיק את התרופות כי רוצה להרות אבל חוששת מאיכות החיים הירודה הצפויה לי. האם יש דרך טבעית לטפל באלרגיה בהצלחה. בעבודה שלי מול אנשים אני לא יכול להרשות לעצמי להיות מצוננת כל הזמן. תודה

שלום גלית אני מבינה את הרצון שלך להפסיק את נטילת התרופות לפני הריון. כמובן שבכלל כדאי להחלים מן האלרגיה גם בלי קשר להריון. אני מטפלת באלרגיה באמצעות שילוב של כלים מתחום הרפואה הסינית - דיקור, תזונה וצמחים /או הומוטוקסיקולוגיה וכלים נוספים מתחום הגופנפש - ביואורגונומי, תטא הילינג, אייפק פרחי באך ועוד. השילוב מאוד מייעל את הטיפול ומקצר את הדרך להחלמה. מאוד חשוב לאבחן מהי סיבת השורש לאלרגיה. אבחון וטיפול מדויק בהתאמה מאפשרים לי לטפל ביעילות. עד היום טיפלתי בעשרות רבות של מטופלים שסבלו מאלרגיות שונות, חלקם (כמוך) נטלו טיפולים תרופתים לאורך שנים ולא חשבו שיש דרך אחרת. והיו מאושרים לגלות כי הצליחו להחלים לגמרי מן האלרגיה, גם כאלו שסבלו ממנה עשרות שנים. אשמח לסייע לך להחלים מן האלרגיה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גוף נפש רוח WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית