מיגרנה חמורה + רילרט לפני מחזור האם דיקור יעזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

13/08/2014 | 23:57 | מאת: דניאלה

שלום מיכל אני סובלת ממיגרנות מאוד קשות סביב המחזור. כשבוע לפני כאב ראש שהולך ומתגבר עד למצב בלתי נסבל ביום לפני המחזור (דימום הווסת) עובר רק לאחר שמתחילה לדמם. משתמשת בתרופות מאוד חזקות. משתמשת ברילרט. התחלתי להשתמש בה השנה. אבל מופיעה לי פריחה שנראה לי שקשורה לתרופה וכן דופק מואץ . תחושה מאוד לא טובה האם אפשר לטפל במיגרנה חמורה שכזו באמצעים טבעיים? תודה

שלום דניאלה מנסיוני בהחלט ניתן לטפל גם במיגרנות החמורות ביותר באופן טבעי לגמרי. יש לי נסיון רב והצלחות רבות. את יכולה גם לקרוא המלצות מטופלים באתר הבית שלי: WWW.HEALTHYU.CO.IL לרילרט תופעות לוואי רבות. אבל, הכי חשוב להבין שכל כאב בגוף מצביע על חוסר איזון, על בעיה שורשית כלשהי שיש לטפל בה. דיכוי הסימפטומים הוא אפילו מסוכן. כמטפלת ברפואה סינית ששמה דגש רב על התיחסות הוליסטית לכל בעיה בהבט של גוף-נפש- רוח אני מלווה את המטופלים שלי בזיהוי סיבות השורש לכל בעיה- פיזי/ רגשי- נפשי פתרון אמיתי ומלא של כל בעיה בריאותית מחייב איתור וטיפול בסיבת השורש אשמח לסייע לך M.A. DIP AC מיכל שלזינגר מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גוף-נפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית