מחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

29/07/2014 | 13:37 | מאת: אורית

שלום אני בת 32 ובמשך שנתיים האחרונות הדימום של המחזור התקצר מ-5 ימים ל-יום אחד . אני לא נשואה וללא לידות . האם יתכן שהמחזור פשוט עומד להיגמר ? גם כשהוא מופיע הדימום מאוד דל . אודה לתשובה .

שלום אורית על פי הרפואה הסינית האבחנה המבדלת עשויה להיות: חוסר דם (גם אם הבדיקות המערביות לא יצביעו על אנמיה) תתכן סטגנציה ועוד. כשמגיעה אלי מטופלת עם תלונה דומה אני עורכת לה תשאול ואבחנה מדוקדקים ועל פי הנתונים שאספתי אני מתאימה לה טיפול מדויק. מנסיוני בהחלט אפשר לסייע ולטפל שילוב של צמחים סיניים , דיקור והנחיות מדויקות לתזונה ואורח חיים עשויים לטפל בבעיה אשמח לסייע לך בברכה M.A. DIP מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש דיקור, אייפק, הומוטוקסיקולוגיה, ביואורגונומי, NLP, פרחי באך

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית