תסמונת PCOS ושעירות יתר

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

06/07/2014 | 09:29 | מאת: שםבדוי

שלום, אובחנתי כבעלת תסמונת PCOS ואין לי מחזור, נשירת שיער רצינית, ושיעור יתר. רציתי לדעת האם דיקור סיני יכול להועיל לי להבריא מהתסמונת וגם שהתסמינים של השיעור יתר ונשירת שיער וחוסר מחזור יעלמו? השיעור יתר מפריע לי ברמה מאוד גדולה עד כדי כך שאני כל שנייה בודקת שלא צמחה לי שערה חדשה בפנים. לפני כשנה הפנים שלי היו חלקות ויפות ובמהלך השנה הזאת הפאות לחיים שלי ארכו ועכשיו צמחו לי שתיים-שלוש שערות בצוואר+סנטר. והמצב ממש מלחיץ אותי עד כדי כך שאני בלחץ תמידי מהמצב ודיכאון. האם אני חייבת לקחת גלולות או שדיקור סיני בשילוב עם צמחי מרפא או משהו כזה יכול להועיל לי?? בנוסף, אני מנסה להקפיד לאכול דגנים מלאים בלי סוכרים ולעשות ספורט.. תודה מראש

שלום לך אני לא יודעת בת כמה את? האם נטלת גלולות והפסקת? האם השתנה משהו נוסף במצב בריאותך? האם העלית משקל באופן קיצוני? מנסיוני ניתו לסייע למטופלות שיש להן שחלות פוליציסטיות להסדיר את המחזור באופן טבעי- שילוב של צמחים, דיקור, הנחיות תזונה . ממליצה לך לתת לזה צ'אנס מספר חודשים קחי בחשבון שנטילת גלולות אינה מסדירה את המחזור באמת אלא רק מבטלת אותו ואת הביוץ ומייצרת דימום שאינו ווסת אמיתית. פני כמובן למטפל שההתמחות שלו היא גינקולוגיה ופוריות רפואה שלמה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית