סיכוי להיריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

06/07/2014 | 01:10 | מאת: רותם

שלום מיכל המחזור שלי מאחר ב8 ימים. עשיתי יום אחרי האיחור בדיקת היריון ביתית ויצא שלילי. עשיתי בדיקה ביתית שוב לאחר שבוע ויצא שוב שלילי. היום התחיל לי קצת דימומים והפרשה חומה.. האם יש סיכוי שאני בכל זאת בהיריון? חשוב לי לציין שבדרך כלל המחזור שלי סדיר

שלום רותם אם אחרי שבוע של איחור עדיין הבדיקה הביתית שלילית נראה שאין הריון. מכיוון שהמחזור שלך בד"כ סדיר יתכן שישנו חוסר איזון הורמונלי, יתכן שזמני ועלול לנבוע ממתח, חוסר שעות שינה, אולי אחרי מחלה. המשיכי לעקוב בשורות טובות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית