אוביטרל וחום השחר

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

10/06/2014 | 06:41 | מאת: ורד

היי מיכל, מנסים להרות שנה וחצי ,אובחנתי כפוליציסטית,אני עוקבת אחרי חום השחר כבר חצי שנה כך שלפני וסת חום השחר נע בין 36.1-36.4 בביוץ חום השחר צונח ל36 ולאחר הביוץ נע בין 36.5-36.8 .לפני יומיים עברתי הזרעה ראשונה)לאחר שבוע ןחצי של גונאל( ויום לפני הזרקתי אוביטרל.חום השחר ביום ההזרעה היה 36 אתמול חום השחר היה 36.5 והיום חום השחר עמד על 36.3.האם חום השחר מושפע מאוביטרל ?האם יכול להיות שלא היה ביוץ? תודה,ורד

שלום ורד כאשר עוברים טיפולים תרופתיים והורמונליים לצורך כניסה להריון אין טעם למדוד את חום השחר כי הוא לא יתן שום אינדיקציה. בכל מקרה ממליצה לך ללוות את הטיפול אצל מטפל שהתמחה בגינקולוגיה ופוריות וזאת כדי לשפר את הסיכויים להצלחת הטיפול. לטיפולי הפוריות השונים תופעות לוואי רבות ולמעשה הם מוציאים את הגוף בכלל והמערכת ההורמונלית והגינקולוגית בפרט מאיזון. טיפול משולב של דיקור, לעיתים תוך שילוב עם צמחים ועבודת גוף נפש יכול להשפיע בצורה מהותית ולהגביר בעשרות אחוזים את סיכויי ההצלחה של הטיפול. בשורות טובות בהצלחה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית