מזל"ט

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

24/03/2014 | 14:18 | מאת: מאי

הי אני שבוע 4+4 (לפי האפליקציה) עשיתי 3 בדיקות שמעידות על הריון מזל טוב!!! שאלתי היא כזו , בשום פנים ואופן אנני מוכנה לעבור בדיקה וגינאלית נקראת US לדעתי.. כי קראתי שיכול לעודד הפלה ודי מיותר מאחר ולא רואים הרבה. וגם בדיקת בטא נראית מיותרת בשלב כה מוקדם זה מאחר ואני כבר יודעת על דבר ההריון ואמרו לי שבדיקת בטא עושים רק אם אחריי הפלות וכו... וממש לא מחייבת כשההריון ראשון ותקין. שאלתי היא כזו אני נוטלת חומצה פולית מידי יום. לחכות בסבלנות עד לשבוע 8 - לבדיקת דופק.

שלום מזל טוב ! זה כמובן לשיקולך ובהחלט אפשרי. בכל מקרה לא ניתן לראות דופק לפני שבוע 7 -8. את הרי יודעת כבר שאת בהריון. היתרון שבבדיקת בטא הוא שהיא עשויה לתת מידע מסויים לגבי איכות ותקינות ההריון לשלב זה - וזאת על פי קפיצת הבטא. תחליטי (: בשורות טובות M.A DIP AC. מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית