דיקור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

10/02/2014 | 10:21 | מאת: אלמונית

היי מיכל, עד עכשיו הייתי מטופלת כל שבוע בדיקור. החלטתי להחליף מטפלת בגלל סיבות אישיות שלי. המטפלת החדשה טוענת שאין צורך בטיפול כל שבוע. אלה רק כל שבועיים-שלוש. מה את חושבת על זה?

שלום לך אלמונית ישנן גישות שונות ברפואה הסינית (כמו בכל תחום...) למשל מטפלים בגישת ה STEMS AND BRANCHES, 5 האלמנטים, רפואה סינית מסורתית, דיקור יפני , דוקטור טאן ועוד... בגישה של הגזעים והענפים הטיפולים הינם פחות תכופים. תלוי גם בסוג ה"עבודה" שיש לעשות. אצלי ישנו דגש רב מעבר לפן הפיזי גם על הפן של הרגשי - רוחי. כאשר למטופלת ישנם קונפליקטים שאינם פתורים וקשורים לגופה- נשיותה- זוגיות- יכולת להרות וכו', היא תתקל בקשיים רבים להרות ולכן מאוד חשוב לי לפגוש אותה מידי שבוע ורק אם אין ברירה אז שבועיים. תבררי עם המטפלת שלך מהי הגישה הטיפולית שלה. בהצלחה !!! M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526 דיקור, צמחים, הומוטוקסיקולוגיה, אייפק, NLP דמיון מודרך, תטא הילינג

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית