מנורה לחימום הבטן בהריון - דחוף

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

10/02/2014 | 08:51 | מאת: יולי

מטפלים סינים משתמשים במנורת חימום d.t.p האם זה מסוכן להשתמש במנורה כשמנסים להיכנס להריון, המטפל אמר כי לדעתו בשבועות הראשונים להריון אין בעיה להשתמש במנורה בעוצמה נמוכה אך מדובר בקרינה אינפרא אדומה, מה ידוע על כך בשלבים מוקדמים של הריון

שלום יולי בהריון לשים לב. אפשר להשתמש אבל לא מקומית על הבטן. המשך הריון בריא וקל M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526 דיקור, צמחים, הומוטוקסיקולוגיה, אייפק, NLP דמיון מודרך, תטא הילינג

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית