תהיות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

05/02/2014 | 11:46 | מאת: נועה

אהלן, לקחתי איקקלומין החודש בפעם הראשונה ואני מרשה לעצמי לומר ש"עבדנו" ממש יפה החודש , איתרנו את הביוץ וכו.. היום הוא היום ה-30 מהיום הראשון של הוסת , יש לציין שאני מקבלת די סדיר 29-30 יום. אתמול לא היו לי כאבים ממשיים של תחילת מחזור אלא כמו גושים דמיים(סליחה על התיאור) והבוקר קמתי עם כאבים מאוד מציקים בשדיים יש לציין שבחיים שלי לא חוויתי כאבים שם אלא רק כהתחילו לגדול כשהייתי נערה, כך שהיה לי מאוד מוזר הסיפטום הזה. עשיתי בדיקה ביתית לפניי כיומיים יצאה שלילית (הריון צעיר?) עכשיו אני אמתין לא רוצה להתאכזב לפחות שבוע! השאלה שלי אם הדימום הקט הזה הוא השתרשות? תודה על המענה מראש

שלום נועה הדימום הקט יכול להעיד על תחילת הריון , כמובן שרק בדיקת הריון תוכל לאשר זאת... בשורות טובות מיכל שלזינגרM.A. DIP AC רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גוף – נפש דיקור., צמחים, הומוטוקסיקולוגיה, , פרחי באך, תטא הילינג, אייפקNLP

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית