חוסר איזור הורמונאלי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

03/12/2013 | 09:04 | מאת: רעות

שלום שמי רעות אני בת 33 סובלת מהתפרצות אקנה חריפה באיזור הקו של הסנטר לבין הצוואר . רופא עור טוען כי זאת התפרצות הורמונאלית בגלל המיקום שלה. רציתי לדעת כיצד ניתן לטפל במצב אני די נואשת..

שלום רעות מנסיוני שילוב של דיקור לצד צמחים סיניים / תכשיר הומוטוקסיקולוגי ואבחון השורש הרגשי של הבעיה הינו הפתרון היעיל ביותר. ממליצה לפנות למטפל שמטפל ברפואה סינית ומשלב עבודת גוף- נפש וזאת על מנת שתגיעי לפתרון היעיל ביותר. רפואה שלמה M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית דיקור, צמחים, הומוטוקסיקולוגיה, אייפק, NLP, ריקול הילינג, פרחי באך WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית