דיקור לאחר בטא

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

18/11/2013 | 12:29 | מאת: יפעת

לאחר החזרת עוברים קיבלתי תוצאת בטא חיובית ( בדיקת בטא ראשונה) כ400, שאלתי האם זה בטוח להמשיך עם הדיקור עם מטפל המתמחה בגיניקולוגיה ופיריון? מה הסיכונים?

שלום יפעת אין שום בעיה ואפילו מומלץ מאוד להמשיך בדיקור לאורך ההריון כולו כאשר המטפל הינו מומחה בתחום הגינקולוגיה והפוריות. אני מלווה את המטופלות שלי לאורך כל שלבי ההריון. הדיקור יכול למנוע סיבוכים, להקל על תופעות שונות ולמנוע ובעיות הדיקור בזמן ההריון מותאם לשלבים השונים וכן לסימפטומים שהמטופלת סובלת מהם. מזל טוב M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526 צמחים, דיקור, הומוטוקסיקולוגיה, פרחי באך, דמיון מודרך

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית