צמחים בהריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

16/11/2013 | 00:40 | מאת: רעות

אני בשבוע 15 מטופלת המון זמן בדיקור.. התחלתי עכשיו כדורים חדשים באישור המטפל שנקראים women precious שילוו אותי עד סוף ההריון. רציתי לקבל חוות דעת נוספת האם הם לא מסוכנים. תודה

שלום רעות אני בטוחה שפנית למטפל שהמומחיות שלו הינה גינקולוגיה ופוריות כך שהוא התאים את הפורמולה על פי שיקול דעת מקצועי . זוהי פורמולה מחזקת למצבים של חסר צ'י ודם ואני מניחה שזוהי האבחנה. ממליצה לשתף את המטפל בהתלבטות המשך הריון בריא וקל M.A. DIP ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526 אייפק, דיקור, צמחים, הומוטוקסיקולוגיה, פרחי באך, NLP, דמיון מודרך

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית