סיום ווסת ודימום קטן חד פעמי לאחריו

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

10/11/2013 | 11:55 | מאת: בתאל

שלום רב, אני בת 30 בפברואר, לידה שנייה לפני חצי שנה, סיימתי מחזור ביום ראשון 03.11.13 וביום שיש 08.11 הופיעו לי כתמי דם בתחתונית ובניגוב לאחר פיפי... נגשתי לרופא נשים שבבדיקת אולטרא סאונד אמר שהכל בסדר ולא נראה שיש איזו בעיה... הוא אמר שאולי הגוף מוציא את מה שנשאר מהמחזור, עליי לציין כי יומיים לפני קיימתי יחסי מין אינני יודעת אם זה קשור כי אני אף פעם לא מדממת לאחר קיום יחסי מין, שאלתי האם עליי לדאוג או ללכת לחוות דעת נוספת? האם עליי לבצע בדיקת פאפ( עשיתי לפני שנה וחצי שהייתה תקינה בנוסף גם ביצעתי בדיקה שהרופא נשים מסתכל במיקרוסקופ לצוואר הרחם והוא אמר שזה תקין... אני קצת לא רגועה והייתי רוצה שתחווה דעתך על העניין, עליי לציין שגם לםני 3 חודשים קרה לי אותו הדבר, הדימום היה קטן וכבר לקראת הצהריים נעלם לגמרי, תודה רבה פתח בחלון חדשהדפסת ההודעההוספת תגובה

שלום בתאל כמובן שתתכן גם פציעה כתוצאה מקיום יחסי מין במיוחד בשלב הזה שאחרי הדימום הווסתי, מכיוון שבשלב הזה של החודש הנרתיק פחות לח מאשר בתקופה הקרובה יותר לביוץ ועד הווסת. כדאי לעקוב ולראות ואם יש צורך לפנות לבדיקה נוספת. הרבה בריאות M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526 דיקור, צמחים, הומוטוקסיקולוגיה, אייפק, פרחי באך, NLP, דמיון מודרך

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית