מיגרנה סביב ביוץ ובעיות פוריות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

15/10/2013 | 23:18 | מאת: שירי

שלום מיכל אני בת 32. נישאתי לפני כחודש. מעוניינת להרות בקרוב. המחזור שלי אינו סדיר כל כך, סובלת גם מכאבים חזקים סביב ביוץ ולפני ווסת. לאחרונה סביב ביוץ יש לי מיגרנות (אולי קשור ללחץ). ניסינו כבר לפני החתונה להכנס להריון, כחצי שנה לפני... לא הצלחנו. הרופא ממליץ על איקקלומין ואולי משולב בהזרעה כי הזרע של בעלי לא כל כך איכותי. האם ראוי לשלב גם רפואה משלימה ? דיקור? תודה

שלום שירי הסינים מתייחסים למחזוריות הנשית כאל חלון לבריאותה של האשה. מחזור שאינו סדיר וכן כאבים סביב ביוץ ולפני ווסת בהחלט מעידים על סטגנציה (זרימה לא תקינה של צ'י ודם ) שעלולה להוות מכשול בפני כניסה להריון. ממליצה לפני התחלת טיפולים תרופתיים והרומונליים שמשבשים עוד יותר את הבריאות ומוציאים את הגוף מאיזון בצורה קיצונית, לפנות לטיפול ברפואה סינית אצל מטפל שהתמחה בתחום הגינקולוגיה והפוריות. המטפל יאבחן במדויק את מצבך הבריאותי הכולל ויתאים טיפול לאיזון המחזור החודשי. במרפאה שלי יצא לי לטפל במאות מטופלות שעמדו על סף טיפולים תרופתיים לצורך פוריות ובאמצעים טבעיים לגמרי.סייעתי להן להסדיר את המחזור ולהרות מאחר וציינת שהזרע של בעלך אינו איכותי, כדאי גם לטפל במקביל בבן הזוג אשמח לסייע לכם רפואה שלמה בשורות טובות M.A. DIP ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526 דיקור, צמחים, הומוטוקסיקולוגיה, NLP פרחי באך, דמיון מודרך, תטא הילינג

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית