כאבים מוזרים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

08/10/2013 | 11:57 | מאת: מירי

שלום. אני בת +50 ובחודש האחרון התחילו כאבים מוזרים, ממש בתחילת האורגזמה (ללא חדירה) אני מרגישה כאב חד ברחם כמו דקירת סכין, שגורם לי כמובן להפסיק מיד את הגירוי... האם יש לזה קשר לקנדידה, או לתרופה שאני לוקחת כדי להתגבר עליה ? תודתי - מירי.

שלום מירי אני לא יודעת אילו תרופות את נוטלת לצורך הטיפול בקנדידה. ממליצה לך לפנות לבדיקה רפואית. רפואה שלמה M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526 דיקור, צמחים, הומוטוקסיקולוגיה, פרחי באך, NLP, דמיון מודרך, אייפק

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית