רפואה סינית בדרום

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

03/10/2013 | 16:31 | מאת: נתי

מיכל שלום, אני 11 חודשים אחרי לידה. כשהפסקתי לקחת גלולות, לא קיבלתי מחזור ואובחנתי כפוליציסטית. נכנסתי להריון מהר מאד בשילוב של איקקלומין,דיקור סיני, תזונה מיוחדת וצמחי מרפא. לאחר הלידה קיבלתי מחזור רק פעמיים, אבל למרבה הפלא הרופא אמר שהשחלות תקינות ולא פוליצסטיות. כרגע אני מעוניינת בהריון נוסף ובגלל שיש גם ילד מתקשה ליסוע למדקר המדהים שטיפל בי בעבר במרכז. האם את מכירה מדקר סיני מומלץ באזור באר שבע והסביבה?...

שלום נתי יכול להיות שבפעם הקודמת היה קושי להרות ואובחנת כפוליציסטית עקב שימוש ממושך בגלולות. נתקלתי בעשרות מטופלות שלא היתה להן כל בעיה במחזור הווסת עד לנטילת גלולות. לאחר נטילה של גלולות, אצל חלקן אף במשך חודשים ספורים בלבד- הופיעו בעיות במחזוריות התקינה של הווסת. כפי שנכחת לראות, דיקור הוא כלי מצוין לשיפור פוטנציאל פוריות. ממליצה לנסות ולחפש מטפל בדיקור באיזורך באמצעות הרשת. בהצלחה M.A. DIP ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526 דיקור, צמחים, תזונה, אייפק, NLP, דימיון מודרך, פרחי באך, הומוטוקסיקולוגיה

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית