גוש בפות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

27/09/2013 | 01:37 | מאת: דניאל

שמתי לב שיש לי גוש בין השפתיים הגדולות לשפתיים הקטנות, אני בת 16 ולא פעילה מינית . עד עכשיו לא שמתי לב אליו , הוא לא כואב וניסיתי להשוות לצד השני אבל אין שם משהו כזה.. מה זה יכול להיות? אני לא רוצה לספר להורים שלי כי לא נעים לי להגיד איך מצאתי אותו... בבקשה תעזרו לי

שלום דניאל אני מבינה את אי הנוחות שלך. כמובן שאני יכולה רק לייעץ לך. א. את יכולה להסתכל באינטרנט על מבנה הפות: שפתיים גדולות וקטנות וכו'. התבונני, אולי אז תוכלי להבין. מן התיאור שלך נראה לי כי מדובר בבלוטת ברטולין. זוהי בלוטה שנמצאת במיקום שאת מתארת ותפקידה לסכך את הנרתיק. לעיתים במצבים של דלקת היא מתנפחת. ממליצה מאוד לפנות לרופא נשים לצורך אבחון מדויק. בהצלחה M.A DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526 דיקור, צמחים, IPEC, הומוטוקסיקולוגיה, NLP דמיון מודרך, פרחי באך

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית