דלקות בדרכי שתן וכאבים בנרתיק

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

07/09/2013 | 17:44 | מאת: דניאלה

שלום מיכל אני בת 25 כבר 5 שנים סובלת מדלקות חוזרות בדרכי שתן קיבלתי אנטיביוטיקה מספר רב של פעמים בהמשך המשכתי לקבל אנטיביוטיקה באופן פרופילקטי (מניעתי) אין כל חיידק בשתן ובכל זאת ישנו כאב שמרגיש כמו דלקת כל הזמן, למרות הטיפול. חוץ מזה ישנה תחושה מאוד לא נוחה בנרתיק התחיל בערך באותו זמן. מתקשה מאוד לקיים זוגיות בגלל בעיה זאת. מאוד חוששת לקיים יחסי מין. ניסיתי דיקור בקופת חולים לא עזר. חברה המליצה לי על טיפול אצלך. אמרה לי שאצלך הטיפול שונה ואינו רק דיקור. הסבירה שישנה התיחסות גם להבט הנפשי לא בדיוק הבנתי איך בדיוק אשמח אם תוכלי להסביר תודה תודה דניאלה

שלום דניאלה כפי שהסבירה לך חברתך הטיפול במרפאה שלי הוא טיפול גוף-נפש. בניגוד לטיפול שמתמקד רק בדיקור (כפי שכבר חווית בקופת חולים), הדגש במרפאה שלי הינו להגיע לאבחון וטיפול מדויק שלוקח בחשבון את השורש הנפשי - רוחני של סימפטומים שונים, במקרה הזה- דלקת בדרכי השתן. מנסיוני ומן הידע שלי לכל סימפטום שאותו אנו חווים בגוף ישנה סיבה רגשית - רוחנית. המטרה שלי כמטפלת היא לאבחן את הסיבה לבעיה ולטפל בהתאם. הטיפול הוא טיפול משולב ומתבסס על האבחון. כאשר הטיפול אינו מדויק ואינו נותן מענה לשורש, קשה להגיע למצב של ריפוי. הכלים הטיפוליים שבהם אני משתמשת במרפאה מאוד מגוונים: דיקור, צמחים, הומוטוקסיקולוגיה, פרחי באך, אייפק ועוד. אשמח לסייע לך רפואה שלמה M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL דיקור, צמחים, פרחי באך, דמיון מודרך, NLP הומוטוקסיקולוגיה ואנתרופוסופיה

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית