היי מיכל

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

16/07/2013 | 09:09 | מאת: קרני

נמצאת בטיפולי פריון מעונינת לעשות דמיון מודרך . תוכלי להסביר לי איך זה מתבצע מפגש אחד סידרה ?

שלום קרני את הטיפול בדמיון מודרך אני משלבת בטיפולים שאני מבצעת. מאבחנת את מצבה של המטופלת , את הסיבה לחוסר הפוריות- פיזית, רגשית, שילוב... ועל פי האבחנה מתאימה טיפול. הטיפול מתבסס על דיקור, צמחים /או תרופות הומוטוקסיקולוגיות, פרחי באך , ודמיון מודרך, אייפק (ניקוי פיזי רגשי) את הדמיון המודרך אני משלבת בטיפולים. מנסיוני שילוב הטפולים הוא מאוד משמעותי להצלחת הטיפול המטופלות שמגיעות אלי לצורך טיפולי פוריות (במקביל לטיפולים קונבנציונליים ) או שמגיעות אלי לטיפולים טבעיים ואינן משלבות הורמונים- מגיעות אלי אחת לשבוע לצורך טיפול. הטיפול מתבצע כך עד להשגת הריון. מרביתן ממשיכות להגיע לטיפול תומך גם בזמן ההריון, בזמן ההריון התדירות משתנה. בשורות טובות M.A. DIP ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית