דיקור והחזרה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

10/07/2013 | 18:33 | מאת: מיכל

שלום רב, אחרי גרידא בשבוע 8 התחלתי לעבור מספר טיפולי דיקור בכדי לאזן את הגוף. בסופו של דבר הביוץ הגיע מסתבר לפני תחילת הטיפולים. לפני החזרת מוקפאים עברתי שוב מספר טיפולים בכדי לעבות את הרירית. אחרי ההחזרה של עובר מוקפא בן 5 ימים, עברתי טיפול לחיזוק ההשתרשות, עוד באותו הלילה היו כאבים ויום יומיים אחרי החלו בחילות (לא היתה תמיכה הורמונלית בגלל החזרה על ביוץ טבעי). 10 ימים אחרי כאשר כבר היה איחור של יומיים ועדין בחילות הלכתי שוב לטיפול בכדי לחזק את ההשתרשות. שעה אחרי הטיפול כבר נעלמה הבחילה והחלו כאבי בטן, בוקר למחרת הופיע מחזור. האם יתכן וטיפול זה זרז משהו שהוא לא צריך היה לעשות? אני מבקשת תשובה כנה תודה

שלום מיכל אני בטוחה שפנית למטפל שהתמחה בגינקולוגיה ופוריות. במקרה כזה את יכולה להיות בטוחה שהטיפול שניתן לך היה מתאים ונכון. אין שום סיבה שטיפול מתאים יגרום לפגיעה בהשתרשות, נהפוך הוא. מנסיוני כדאי מאוד לשלב בטיפול בדיקור גם אבחון וטיפול רגשי (על מנת לבחון האם יש איזשהו גורם תת מודע שגורם לבעיית ההשתרשות והחזקת ההריון) ולטפל בהתאם. וכן השלמה של טיפול בצמחים. אני משלבת את השיטות הללו בטיפולי פוריות ובכל פעם מופתעת מחדש עד כמה מצבים רגשיים הם כל כך משמעותיים בהשגת / אי השגת הריון. כאשר המטופלת מתמודדת ופותרת את הקונפליקטים המעיבים על המציאות שלה (גם אם היו אלו קונפליקטים שאינם מודעים) ההריון המיוחל מושג ! בשורות טובות M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות דיקור, צמחים, הומוטוקסיקולוגיה, אייפק, NLP, דמיון מודרך, פרחי באך

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית