חום שחר לא עקבי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

06/06/2013 | 09:48 | מאת: יעל

שלום, עם שחלות פוליציסטיות, לא מקבלת מחזור באופן סדיר, לא מצליחה להיכנס להריון, עוברת דיקור כחודשיים ומאז גם מודדת חום שחר. חום השחר שלי לרוב לא עקבי- ממש עולה ויורד כל הזמן, ב-4 הימים האחרונים הוא עומד על 36.1-36.2, ויש לי תסמינים רבים של מחזור- עצבנות, עייפות, כאבי בטן קלים, כאבי ראש. אבל לא נראה שהמחזור מגיע. מה זה אומר והאם יש משהו נוסף שאני יכולה לעשות?

שלום יעל בד"כ בטיפול בשחלות פוליציסטיות חשוב ביותר לשלב גם הנחיות תזונה מדויקות וטיפול בצמחים (או הומוטוקסיקולוגיה). השילוב הינו יעיל ביותר וסיכוי גבוה יותר להשיג תוצאות איכותיות ומהירות יותר. רפואה שלמה M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות דיקור, הומוטוקסיקולוגיה, צמחיחם, אייפק, תזונה, NLP ופרחי באך WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית