מה זה אומר?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

01/05/2013 | 11:55 | מאת: מיטל

שלום רב אני עברתי לפני 7 חודשיים לידה שקטה בהריון ראשון אני מנסה להכנס מחדש כבר 3 חודשים ללא הצלחה הרופא המליץ לי השתמש בשיטה עלות השחר ב 9/4 קיבלתי מחזור התחלתי למדוד חום כול בוקר בשעה 7:00 היום הראשון החום היה 36.2 יום אחרי 36.5 וישאר הימים עד ה 19/4 החום נע בין 36.2-36.3 20/4 החום ירד ל 36.1 ואז הייתה עלייה של 36.3 מ 22/4-27/4 החום עמד על 36.6 וב 28/4 עלה ל 36.7 ולאחר מכן ירד משמעותית 36.4 בדיקה אחרונה 1/5 ב 6-7/5 אני אמורה לקבל מחזור האם זה שלול הריון? ולמה הירידה הזאת? אשמח לקבל את תשובתך בהקדם! סילחה על המגילה...

שלום לך מיטל צר לי לשמוע על הארוע הכואב שעברת. זוהי טראומה לא פשוטה. לגבי המחזור שלך- כאשר החום יורד המשמעות היא שאין הריון. בגלל הטראומה שעברת בהריון הקודם ממליצה לך לשלב גם טיפול פיזי - רגשי בנסיונות הכניסה להריון . כי אני מניחה שכל התהליך מלווה ברגשות לא פשוטים שעשויים להתעצם בהריון. טיפול בדיקור לצד פרחי באך, דמיון מודרך , אייפק יכול מאוד להועיל, בשלב הראשון: לסייע בניסיונות הכניסה להריון ובהמשך לסייע לרגיעה במהלך ההריון. בשורות טובות M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות דגש גוף - נפש דיקור, איייפק, פרחי באך, הומוטוקסיקולוגיה, NLP WWWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית