וסת לא סדירה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

10/04/2013 | 12:41 | מאת: מירי

שלום רב הבת שלי בת 16 לפני כשמונה חודשים קבלה מחזור לראשונה ואחרי זה עוד כפעמים אבל לא סדיר. גם הפעמים שקבלה היו כמויות זעירות של מחזור האם אני צריכה לקחתה לרופאת נשים לבדיקה?

שלום מירי הבת שלך קיבלה מחזור מאוחר יחסית אבל אין לי נתונים לגביה: 1. האם במשפחתכם כולן קיבלו מאוחר 2. האם היא בריאה לגמרי? 3. האם היא אוכלת מסודר? בתת משקל? עודף משקל? 4. האם היא אוכלת תזונה מתאימה ונכונה? 5. אנמיה? 6. מתח? יש משמעות גדולה מאוד לתשובות על השאלות הללו. מכיוון שאין לי שום נתונים לגביה קשה לי לענות. צר לי... אם תספקי לי נתונים יותר מדוייקים אולי אוכל לסייע לך? הרבה בריאות M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526 דיקור, צמחים, הומוטוקסיקולוגיה, צמחים, דמיון מודרך, NLP, פרחי באך, אייפק

14/04/2013 | 19:40 | מאת: mirit

ביתי בת ה15 קיבלה מחזור לפני כחצי שנה ומאז קיבלה שוב רק פעם אחת, אתמול ביקרנו יחד אצל רופא שהמליץ לנו לשקול נטילת גלולות שיסדרו את המחזור החודשי וגם יקלו עליה את הכאבים (שמהם סבלה מאוד בפעמים האלו) אני קצת דואגת מהורמונים אבל קראתי קצת באינטרנט וראיתי שיש סוגים של גלולות מעוטות הורמונים שמיועדים לבנות צעירות (למשל גלולה בשם פליים). כדאי לשקול. בהצלחה

שלום מירית יקרה ממליצה לך לשקול שוב נטילת גלולות לבתך לצורך "סדרת מחזור". גלולות אינן מסדירות מחזורים באופן אמיתי מכיוון שבעת נטילת גלולות אין התרחשות הורמונלית טבעית וכמובן שאין מתקיים כלל ביוץ ! במקרה שלבתך יש בעיה אמיתית, מיד עם הפסקת הגלולות הבעיה תחזור ותתבטא ומניסיוני - בצורה חמורה יותר. נתקלתי בעשרות מטופלות שלאחר נטילת גלולות לא חזרו לבייץ באופן תקין ולא חוו יותר מחזורים באופן טבעי. ממליצה לפנות לטיפול ברפואה סינית אצל מטפל שהתמחה בגינקולוגיה ופוריות על מנת להסדיר את המחזורים של בתך באופן טבעי ואמיתי ויתן לה פתרון לאורך זמן. המטפל יבחן מהן הסיבות למחזורים הבלתי סדירים של בתך באמצעות שילוב כלים של הרפואה סינית ובדיקות דם. הרבה בריאות M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית איטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית