ביוץ ודיקור סיני

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

24/11/2012 | 00:45 | מאת: עינת

שלום אני בת 25 ומנסה להיכנס להריון במשך 7 חודשים. מכייון שהמחזור לי אורך 45 יום, מאוד קשה לי לזהות ביוץ למרות שניסיתי במגוון אפשרויות לזיהוי. רציתי לדעת כיצד דיקור סיני יכול להועיל להופעת ביוץ ולזיהוי שלו? האם הדיקור כרוך בסדרה של טיפולים? ובאיזה תדירות? שכן מדובר בטיפול יקר יחסית וצריך להיערך אליו בהתאם.

שלום לך עינת הטיפול ברפואה סינית יסייע לקצר את משך המחזורים למחזורים שעד 34 ימים = אורך מחזור תקין. כמובן שמדובר בסדרת טיפולים, בד"כ אחת לשבוע. הטיפול מתבצע לאחר אבחון מדוקדק ותשאול של המטפל. בעקבות האבחנה המטפל מתאים למטופלת טיפול מתאים. הטיפול מתבסס על שילוב של דיקור, צמחים, והנחיות תזונה. אני משלבת גם כלים מתחום הגוף- נפש, למשל דמיון מודרך , פרחי באך ועוד... על פי צורך. אלו מאוד מייעלים את הטיפול. בד"כ בצמוד לטיפול המטופלת מבצעת גם בדיקות חום שחר ואפשר גם מעקב ביוץ באמצעות אולטרה סאונד במרפאה. שילוב הכלים האבחנתיים לצד הטיפול המתאים מסייע להשגת התוצאות המיוחלות. בהצלחה M.A. DIP. ACU מיכל שלזינג רפואה סינית אינטגרטיבת גוף - נפש התמחות בגינקולוגיה ופוריות דיקור, צמחים, הומוטוקסיקולוגיה, IPEC, NLP ודמיון מודרך, פרחי באך

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית