בדיקת חום השחר

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

03/11/2012 | 14:05 | מאת: מיה

שלום, אני מבצעת את בדיקת חום השחר ויש לי מספר שאלות לגבי הבדיקה, אני מתעוררת באופן תמידי בסביבות השעה 5 שעה לפה או לשם, הולכת לשירותים וחוזרת למיטה להמשך שינה עד בערך 6וחצי. מתי מומלץ לי לבצע את מדידת החום? האם קיום יחסי מין בשימוש ם קונדום דורש רישום? תודה

שלום מיה את הבדיקה יש לבצע לפני הקימה. אם את מתעוררת ב- 5 ויורדת מן המיטה עלייך לרשום את חום השחר בשעה זו. אין טעם למדוד את חום השחר אחרי שאת חוזרת למיטה גם אם המשכת את שנתך. לגבי יחסי מין + קונדום + חום שחר - לא הבנתי את שאלתך. חום השחר מושפע מן התנודות ההורמונליות של גופך. חום השחר אינו מושפע מנוזל הזרע. כמובן שאם נקלט הריון אזי חום השחר ישאר גבוה כפי שהיה מתקופת הביוץ. בשורות טובות M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות ונפש דיקור, הומוטוקסיקולוגיה, צמחים, פרחי באך, NLP, דמיון מודרך, אייפק WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית