טיפול בחצוצרות חולות מעובות בנוזלים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

06/10/2012 | 09:24 | מאת: ניקול

שלום רב, אני בת 37, עוברת טיפולי ivf שמפיקים עוברים טובים, אולם לא נקלטים אצלי ברחם. ישנה סברה אחת שהרופאים סוברים, כי החצוצרות שלי מעובות בנוזלים, כתוצאה מדלקת שכנראה היתה לי באיזה שהוא שלב בחיים, ולכן העוברים שלי לא נקלטים. ייתכן שמדובר בגורמים אחרים או נוספים, אך לא ניתן לדעת עליהם כרגע. האם יש שיטה או דרך ברפואה הסינית לריפוי/התמודדות עם חצוצרות מעובות בנוזלים, או עזרה בהכנת הרחם לקליטת העוברים לאחר החזרתם לחלל הרחם? אודה לתשובתך המהירה, בברכה, ניקי

שלום לך בכלים של הרפואה הסינית: דיקור וצמחים, אפשר להניע צ'י, לחות ודם באיזור הרחם, כדי לאפשר השתרשות עוברים ברחם. אני תמיד נותנת גם דגש רב להבטים נפשיים ורגשיים שעלולים להוביל למצב זה וכמובן מתייחס להבטים שעולים וזאת באמצעות כלים נוספים שאני מוסיפה בטיפול לצד הטיפולים ברפואה סינית: פרחי באך, NLP, אייפק. נוכחתי כי שילוב הכלים מאוד מוסיף ליעילות הטיפולית ולהצלחות של מטופלי. בשורות טובות M.A. DIP ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות דיקור, צמחים, פרחי באך, NLP, הומוטוקסיקולוגיה WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית