חום השחר ובקשה להמלצה על רופאה סינית בירושלים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

08/09/2012 | 14:25 | מאת: מיכל

שלום מיכל. כתבתי לפני שבועיים. תודה על התגובה המהירה. חום השחר היה עד היום ה-14 36.3 (חוץ מימי המחזור שהיה נמוך יותר) וביום ה-14 התחלף ל-36.5, עם חריגות כלפי מעלה. לדעתי הרירית הנמתחת הייתה ביום העשירי. אבל אולי אני לא מפרשת טוב. המלצת לי לגשת לרופאה סינית. אני מתגוררת בירושלים, יש המלצות? המחזור שלי מאוד מאוד סדיר, כך שלפני שאני פונה לטיפולים קונבנציונליים אני רוצה להפיק את המיטב בדרכים אחרות. תודה על ההתייחסות.

שלום לך בעת הביוץ חום השחר אמור להיות גבוה יותר מהחום שעד הביוץ. ההפרש אמור להיות כ- 0.3 - 0.5 מעלות. כפי שציינתי כדאי מאוד לגשת למטפל. חשוב שיהיה זה מטפל שמשלב דיקור לצד תזונה וצמחים סיניים ו/או הומוטוקסיקולוגיה וכמובן התמחה בגינקולוגיה ופוריות. טיפול ברפואה סינית יכול מאוד להועיל לשיפור פוטנציאל הפוריות. נתקלתי בעשרות מקרים שבהם טיפול משולב ברפואה סינית (צמחים, דיקור, תזונה) לצד התייחסות לפן הנפשי של המטופלת סייע להשגת הריון באופן טבעי לגמרי. כמובן שמומלץ לעשות את המקסימום על מנת להשיג הריון באופן הטבעי ביותר. טיפולי פוריות תרופתיים שניתנים במערכת הבריאות אמורים להוות מוצא אחרון רק באין ברירה וזאת עקב תופעות הלוואי והסכנות הרבות שכרורות בשימוש בהן, חלק גדול מתופעות הלוואי והסכנות עדיין לא התברר עד הסוף. אני לא מכירה מטפל באיזור מגורייך. יש לי מטופלים רבים שמגיעים גם מירושלים (: אם את רוצה מטפל באיזור מגורייך חפשי ברשת. בהצלחה שתהיה שנה נפלאה מימוש והגשמה של כל השאיפות M.A. DIP ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית, אייפק, NLP, פרחי באך והומוטוקסיקולוגיה התמחות בגינקולוגיה ופוריות בדגש על חיבור גוף - נפש WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית