כאבים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

07/09/2012 | 21:38 | מאת: שואלת

היי יש לי מיומה בגודל של כ-5 ס"מ סבסרוטית בתוך הרחם. המיקום שלה לדברי הרופא לא אמור להפריע לכניסה להריון אבל נוצרו לי כאבים עזים בעקבותיה זמן רב ואני חוששת מכניסה להריון במצב כזה. מצד שני אני לא רוצה ניתוח (עדיין לא ילדתי. דיקור סיני עוזר להקטין או להעלים מיומה בגודל כזה? ואם לא להקטין - להעלים את הכאבים שהם הבעיה? תודה

שלום לך שילוב של דיקור סיני לצד צמחים סינים ו/או פורמולות הומוטוקסיקולוגיות יכול להועיל לטיפול במיומה. יש לקחת בחשבון שהמיומה שלך גדולה יחסית וטיפול שכזה עשוי להמשך מספר חודשים. מנסיוני הטיפול מועיל ביותר להעלמת הכאב. רפואה שלמה ושנה טובה M.A. DIP ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית, אייפק, NLP, פרחי באך והומוטוקסיקולוגיה התמחות בגינקולוגיה ופוריות בדגש על חיבור גוף - נפש WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

23/09/2012 | 13:02 | מאת: משה

אשתי התמודדה עם אותה בעיה בדיוק ופתרנו אותה באמצעות דיקור סיני. [email protected]

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית