העלמת מיומה- האם ניתן?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

07/09/2012 | 13:22 | מאת: רונית

שלום, יש לי מיומה בקיר אחרורי בגודל 3*2.5 ס"מ ברחם שאני מעוניינת להעלימה בדרך טיבעית ולשפר בכך סיכויי הריון. האם לדיקור סיני יש מה להציע? האם צמחי מרפא יכולים להוסיף בעניין? האם הומוטוקסיקולגיה עדיפה על פני צמחי מרפא? -למה? האם תוך כדי הטיפול במיומה אני יכולה לנסות להרות או שזה מתנגש? למה? כמה זמן יקח הטיפול להעלמת המיומה? האם אחוזי ההצלחה גבוהים? תודה

שלום רונית טיפול לצורך צמצום המיומה באמצעות כלים של הרפואה הסינית: דיקור וצמחים אפשרי בהחלט. לקחת בחשבון שמדובר בטיפול שימשך מספר חודשים. האם לדיקור סיני יש מה להציע? האם צמחי מרפא יכולים להוסיף בעניין? האם הומוטוקסיקולגיה עדיפה על פני צמחי מרפא? -למה? ניתן לטפל באמצעות צמחי מרפא. ניתן לטפל גם באמצעות הומוטוקסיקולוגיה. אני אישית מעדיפה באמצעות הומוטוקסיקולוגיה כי הפורמולות נוחות יותר לשימוש עבור המטופל, אין להם טעם בעייתי והם מאוד יעילים. בעיה נוספת היא שחלק מן הצמחים מניעי הדם (אלו שיש לעשות בהם שימוש רב במקרה של מיומה ) נפסלו לשימוש על ידי משרד הבריאות, דבר שמצמצם את היעילות הטיפולית והבחירה המלאה בכל האפשרויות הטיפול של הצמחים הסיניים (שהם כמובן יעילים). האם תוך כדי הטיפול במיומה אני יכולה לנסות להרות או שזה מתנגש? למה? בעת הטפול במיומה יש ליטול בין השאר גם צמחים ו/או מוצרים הומוטוקסיקולוגיים שמשמשים כמניעי דם ברחם. נתקלתי בהריונות רבים שנקלטו והתבססו בזמן נטילת הפורמולה. אבל מיד כאשר אובחן הריון הוריתי למטופלות להפסיק את הטיפול בתכשירים אלו והמשכנו את השימוש בהם רק לאחר הלידה. כמה זמן יקח הטיפול להעלמת המיומה? האם אחוזי ההצלחה גבוהים? טיפול כזה אורך מספר חודשים. סיכויי הצלחה גבוהים, תלוי כמובן בשיתוף הפעולה של המטופלת- הקפדתה על נטילת החומרים, הגעתה לטיפול באורח קבוע וכן הקפדה על הנחיות תזונה. רפואה שלמה ושנה טובה M.A. DIP ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית, אייפק, NLP, פרחי באך והומוטוקסיקולוגיה התמחות בגינקולוגיה ופוריות בדגש על חיבור גוף - נפש WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית