כאבים בזמן קיום יחסי מין אצל האישה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

07/09/2012 | 09:13 | מאת: שם

שלום רב, אני וזוגתי יחד בזוגיות מדהימה כבר מעל שנתיים. במהלך השנתיים הללו נתקלנו בבעיה בזמן החדירה. לזוגתי כואב בניסיון החדירה. כשגילינו שהבעיה היא מעבר ל"להתרגל למצב" , פנינו לרפואה. נפגשנו עם רופאת נשים מפורסמת מאד שליוותה את זוגתי בשיתוף איתי בשנה וחצי האחרונות. אובחנו לה ווגיניזמוס ווסטיבוליטיס וקיבלנו מספר טיפולים שאף אחד מהם לא עזר: פיזיותרפיה, מרחיבים, משחות, שמנים וקרמים... כמובן שלא ציפינו שהטיפול יניב תוצאה מיידית ותירגלנו יחד במקביל תוך כדי עדינות והבנה. היתה חדירה, אבל עדיין עם כאבים עזים שבכל פעם לא נתנו לזוגתי להתרכז בהנאה בשום דרך (וניסיתי הרבה דרכים:) לכן, עד כה, על מנת להנות מהאקט ולא לגרום לה לסבל, אנחנו די וויתרנו על ההתמודדות עם זה כי הבנו שאצלה המצב שונה מכל הנשים עם התסמינים הדומים אליה.. אצלה הטיפול לא עבד. לאחרונה גילינו את הרפואה הסינית ולמדנו את פלאיה! קראתי מאמרים בנושא, ראיתי תכניות שהסבירו והראו את הטיפול.. נראה שזו האפשרות המתאימה ואולי האחרונה שנותרה.. האם לדעתך בדיקור הסיני יימצא פתרון לבעיה? מה שלא יהיה, אין לנו ממילא מה להפסיד כי שנינו רוצים שזה ייפסק :) יש לציין כי יש בנינו פתיחות מלאה ושיתוף על זה. אנחנו מדברים על הכל והמצב לא נובע מזוגיות לא תקינה. אני מניח שהבעיה היא גופנית וקצת פסיכולוגית. אני מאמין גם שעוד נשים רבות תשמחנה לראות מהי תשובתך למכתב ארוך זה :) תודה מראש, אני

שלום לך מנסיוני עם בעיה של וסטיבוליטיס הבעיה אמנם פיזית אבל עד היום לא נתקלתי במטופלת שהבעיה היתה אצלה רק במישור הפיזי. תמיד יש חובה להתייחס גם לפן הנפשי של המטופלת. הרפואה הסינית מאוד יעילה בטיפול בבעיה אבל חשוב מאוד לשלב גם דגש רב לפן הנפשי. אצלי ההתיחסות הזו נעשית באמצעות NLP' אייפק ופרחי באך. מאחלת לכם הצלחה שנה טובה M.A. DIP ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית, אייפק, NLP, פרחי באך והומוטוקסיקולוגיה התמחות בגינקולוגיה ופוריות בדגש על חיבור גוף - נפש WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית