גירוד

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

04/09/2012 | 21:03 | מאת: א

שלום, קימתי יחסי מין פעם ראשונה ליפני 4 חודשים ומאז יש לי גירוד באזור ,שבא והולך האם הכרחי ליבדוק מה יש לי שם? מה זה יכל להיות? או שאני פשוט רק צריכה לבקש איזה מישחה להרגעה מהרופא משפחה? תודה

שלום אני ממליצה לפנות לרופא ולבדוק מהי הסיבה לגרד. האם מדובר בזיהום / קנדידה? רפואה שלמה M.A. DIP ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית, אייפק, NLP, פרחי באך והומוטוקסיקולוגיה התמחות בגינקולוגיה ופוריות בדגש על חיבור גוף - נפש WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית