חודש ללא ביוץ

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

02/09/2012 | 11:03 | מאת: ניסיון נוסף

שלום מיכל, ב- 3 החודשים האחרונים טופלתי בדיקור על מנת להאריך את השלב הלוטואלי שהתקצר לו במעט וזה לקראת הריון נוסף (השלב התקצר לי עקב 5 שנים של או הריון או הנקה וללא מנוחה ביניהם). הטיפול היה מוצלח מאד. החודש, חודש ראשון ללא דיקור, אין ביוץ (ואין ביוץ באופק- צוואר סגור, אין הפרשות פוריות או משהו שמצביע על כך שמשהו קורה). מאז ומתמיד היו לי ביוצים סדירים ומאז שהפסקתי להניק לחלוטין הביוצים היו סביב יום 13 או 14 (עכשיו אני ביום 17). 2 שאלות: 1. האם יכול להיות שהגוף שלי לא חוזר לעצמו ללא הדיקור? 2. האם ניתן לזרז את הגעת הדימום על מנת להתחיל מחזור חדש (שכן אני רוצה להרות שוב). אשמח לכל תובנה או הצעה בנושא. תודה!

שלום לך את הרי רואה לבד שלא התרחש ביוץ... כדאי לחזור לטיפולי הדיקור ולשלב גם טיפול בצמחים. הטיפול המשולב יהיה יעיל יותר. מכיון שהנקת והיית בהריון לאורך תקופה ארוכה הגוף שלך מאוד חלש מבחינת מאגרים: דם, צ'י, יין ואולי גם יאנג. על מנת לשפר את סיכויי הקליטה והחזקת ההריון מומלץ מאוד להמשיך בטיפולים ולשלב גם צמחים שיזינו את המאגרים. אין שום דרך טבעית לעשות את מה שאת מבקשת. הרי כל הרעיון בטיפול ברפואה טבעית / משלימה הינו התיחסות לריתמוס הטבעי של הגוף. קיצור ושינוי הריתמוס הרי יפגע בגופך. אין בזה שום הגיון טיפולי... הרבה בריאות בשורות טובת M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית, דיקור, צמחים, פרחי באך, אייפק, NLP , דמיון מודרך התמחות בגינקולוגיה ופוריות בדגש על שילוב גוף- נפש WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

03/09/2012 | 15:02 | מאת: ניסיון נוסף

אני אחזור למטפל שלי להמשך טיפול.

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית