בבקשה תענו לי..

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

29/08/2012 | 20:20 | מאת: אני

שלום, בחודש האחרון קיבלתי אביטרל ויום לאחר מכן עברתי הזרעה. היום אני יומיים- שלושה אחרי הביוץ וחום השחר נשאר נמוך יחסית, העומד על 36.3. יש לציין שבחודשים האחרונים ללא אביטרל חום השחר עלה בכחצי מעלה לאחר הביוץ. השאלה שלי האם זהו מצב תקין וידוע? או מצביע על איזה שהיא בעיה בשלב הלוטאלי לאחר אביטרל?

שלום לך בעת שמטופלת עוברת לטיפולים הורמונליים אין צורך למדוד חום שחר. הטיפולים ההורמונליים משבשים את מדידת החום בצורה כזו שלא ניתן להסיק דבר מן המדידות, כפי שאת נוכחת לראות (: שיהיה בהצלחה (: בשורות טובות שנה פוריה M.A. DIP ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית, אייפק, NLP פרחי באך והומוטוקסיקולוגיה התמחות בגינקולוגיה ופוריות בדגש על גוף - נפש WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית