היריון בהנקה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

22/08/2012 | 03:51 | מאת: אחווה

שלום אני כרגע בהיריון פי תאריך ווסת אחרון אני צריכה להיות בשבוע 30 ולפי האולטרסאונד אני בשבוע 28 הרופא אומר שזה בגלל שנכנסתי להיריון תוך כדי הנקה אבל יכול להיות שנכנסתי להיריון חודש אחרי הווסת? קיבתי רק פעם 1 ווסת בזמן ההנקה

שלום לך אחווה הכל יכול להיות... ברפואה כמו באהבה אין תמיד ואין אף פעם (: תתייחסי להערכה של הרופא מבחינת גודל ההריון וגיל העובר. שיהיה המשך הריון בריא וקל M.A. DIP ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית, אייפק, NLP פרחי באך, הומטוקסיקולוגיה התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית