מחזור כל 24 יום

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

19/08/2012 | 00:37 | מאת: אורטל

שלום רב: אני מקבלת ווסת כל 24 יום למשך שבעה ימים וקרה כבר פעם שהיה שמונה ימים,לדעתי אני מפספסת את ימי הביוץ כיוון שאני שומרת נידה...מה עליי לעשות והאם מצבי הנוכחי תקין על מנת להיקלט להריון.אשמח לתשובה מפורטת והסבר בכדי להבין כיצד להתנהל.

שלום לך אורטל על פי הנתונים שבשאלתך נראה שאת מפספסת את הביוץ. הביוץ מתרחש 14 יום לפני הווסת הבאה. זאת אומרת שבאופן תיאורטי הביוץ שלך מתרחש ביום 10 שאצלך הינו יום "נידה". במצב זה אין לך אפשרות להרות. בכל מקרה המחזור שלך קצר יחסית (24 ימים זהו מצב גבולי) והדימום ארוך יחסית. ממליצה לך לפנות למטפל ברפואה סינית שהתמחה בתחום הגינקולוגיה והפוריות על מנת לאזן את המערכת הגינקולוגית שלך. באופן מעשי יש לשאוף למחזור מעט ארוך יותר (לפחות 25 ימים) וימי דימום מועטים יותר. כאשר המערכת הגינקולוגית שלך תתפקד בצורה תקינה ומאוזנת ימי הנידה שלך יסתיימו לפני הביוץ וכך תוכלי לשפר את פוטנציאל הפוריות שלך. רפואה שלמה בשורות טובות M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית, אייפק, , פרחי באך ,NLP והומוטוקסיקולוגיה התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית