שחלות פוליצסטיות ונשירה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

03/08/2012 | 19:17 | מאת: gali

שלום מיכל, רציתי לדעת האם נשירת שיער כתוצאה מPCO נובעת מהורמונים גבריים גבוהים בדם? והאם ברגע שמאזנים אותם זה מסתדר? תודה

שלום גלי התשובה היא כן, נשירת השיער נובעת מחוסר האיזון ההורמונלי. אצל חלק מן הנשים תופעה זו מסתדרת כאשר מגיעים לאיזון הורמונלי, אבל לא אצל כולן... M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית, אייפק, NLP , פרחי באך והומוטוקסיקולוגיה התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית