וגיניסמוס,הריון ולידה.

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

31/07/2012 | 20:13 | מאת: עידית

אני נשואה שנה+, בחודש רביעי בשעה טובה, לאחר תקופה שבה מנענו מהסיבה היחידה שניסיתי להיפתר מוגיניסמוס ווסטיבוליטיס שלא באמת נעלם. ניסיתי את כל השיטות האפשריות(אולי לא תקופות ארוכות אבל ניסיתי) פסיכוסקסולוגית, רופאה סינית, פיזותרפיסטית רצפת אגן, מאמנים,אמבטיות,יין, מאלחשים,תרגילים פה ושם,תפילות.. בסוף נשברנו והאמת שאחרי תקופה שהרגשתי הקלה קטנטנה,ואז הפסקנו למנוע -והנני כאן. כרגע ללא טיפול כלשהוא. אני חוששת מהלידה,קוראת הרבה על כך שהיא אמורה דוקא להפחית את הוגיניסמוס אחריה,אבל עדיין לא ברור לי איך אעבור אפילו את הבדיקות של המיילדות לפתיחה שלי,או איך אעשה לעצמי עיסוי פרינאום משמעותי. בנוסף מסתבר מהא.ס שיש לי רחם אחורי, מה שקראתי שקשור לכאבים,ואני מקוה שהוא עוד ישתנה לי ויחזור למצב של נורמה עם התקדמות ההריון. הייתי שמחה לשמוע ממך מה היית ממליצה לי לעשות בינתיים,בשביל היחסים שלנו ובשביל הלידה,אם יש מנסיונך נשים כמוני שליווית. תודה רבה!!

שלום לך עידית מאוד חשוב למצוא את הסיבה לוגיניסמוס. לשם כך מאוד חשוב לשלב גישות טיפוליות שמשלבות גוף- נפש. כלי אבחוני - טיפולי מצוין הינו טיפול אייפק (ניקוי פיזי רגשי, מבוסס על קינסיולוגיה- תגובת שריר), כאשר מגיעים לשורש הבעיה הטיפול מדויק ויעיל יותר. כמובן שאין מדובר בטיפול "הוקוס פוקוס" ויש להתמיד. אני מבינה שניסית שיטות רבות אבל חשוב להתמיד. הטיפול יכול להמשך מספר חודשים... אבל רק התמדה תוביל לתוצאות המקוות. שיהיה בהצלחה M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית, אייפק, NLP והומוטוקסיקולוגיה התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית