בהמשך ךתשובתך שחלות פוליציסטיות ומחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

27/07/2012 | 10:36 | מאת: שני

היי מיכל, ובכן קיבלתי מחזור!! אך ש לי שאלה המחזור מגיע בערך כל 35 יום שכמובן לא יוצא בדיוק באותו תאריך של חודש לפני האם זה בטווח הנורה? שאלה שניה.. אין לי הרבה דימום לכל היותר נמשך 3-4 ימים בלבד!! האם גם זה תקין? שאלה אחרונה לקחתי גם לעשות בדיקת פרופיל הורמונלי, היום השלישי של המחזור נפל על שבת האם ניתן לעשות ביום ראשון כאשר כבר אין דימום? תודה רבה רבה!! שני

שלום שני ובכן קיבלתי מחזור!! - נפלא (: אך ש לי שאלה המחזור מגיע בערך כל 35 יום שכמובן לא יוצא בדיוק באותו תאריך של חודש לפני האם זה בטווח הנורה? הנורמה היא בד"כ בין 25 - 34 ,זה קרוב מאוד....! שאלה שניה.. אין לי הרבה דימום לכל היותר נמשך 3-4 ימים בלבד!! האם גם זה תקין? בהחלט תקין.דימום כבדים וארוכים יותר הם לאו דווקא "תקינים יותר", אלא מאוד מחלישים וגורמים ל"חוסר דם" . שאלה אחרונה לקחתי גם לעשות בדיקת פרופיל הורמונלי, היום השלישי של המחזור נפל על שבת האם ניתן לעשות ביום ראשון כאשר כבר אין דימום? את הבדיקה עושים בין יום 2-5. שיהיה בהצלחה בשורות טובות M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית, אייפק, NLP והומוטוקסיקולוגיה התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית