מחזור קצר והפלות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

15/07/2012 | 23:34 | מאת: אלונה

שלום מיכל אני בת 42 נשואה ללא ילדים. מאז היותי נערה היה המחזור שלי ארוך ולא סדיר והדימום היה קצר (3 ימים) . לאחרונה המחזור הפך סדיר יותר (28-30 יום) אך התקצר מאוד. דימום חלש מאוד של יום אחד . עברתי שלוש הפלות טבעיות. הריון נקלט אך לא מתפתח. אני מטפלת בדיקור וצמחי מרפא כ4 חודשים. שאלתי :מהן הסיבות להפלות ? מהו הטיפול המומלץ לבעיה ?וכיצד את ממליצה לי לנהוג על מנת להכנס להריון ולהמנע מהפלה נוספת..

שלום אלונה אני לא מכירה אותך ולכן איני יכולה לשער מהן הסיבות להפלה. אני מניחה שהמטפלת שלך ערכה אבחנה מדויקת למצבך ועל פי ההערכה התאימה לך צמחים + דיקור + תזונה. האם ערכת גם בדיקות קרישה? היסטרסקופיה? אני בטוחה שאת מבינה שגם גיל הינו משתנה מאוד משמעותי. הרפואה הסינית מתייחסת לאנרגיה של הכליות כמבטאת את העליה בגיל בצורה המשמעותית ביותר. העליה בגיל גורמת להחלשות האנרגיה הכלייתית שיש לה משמעות רבה ביותר בפוריות והריון. אני בטוחה שהמטפלת שלך רשמה לך צמחים שמחזקים את אנרגית הכליות. גורם נוסף ובעל משמעות הינו הטחול (בהסתכלות סינית) שיש לו משמעות בהחזקת הריון. כמובן שישנן אפשרויות רבות. פן מאוד משמעותי שיש לשים עליו דגש הינו הפן הנפשי. אני מתייחסת לפן הזה בכלים של אייפק (גוף - נפש), פרחי באך ודמיון מודרך. שיהיה בהצלחה בשורות טובות M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית, אייפק, NLP הומוטוקסיקולוגיה ופרחי באך התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית