חום השחר נמוך אחרי ביוץ

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

03/01/2020 | 14:57 | מאת: טל

היי, מנסים להיכנס להריון שני. להריון הקודם נכנסתי שלושה חודשים מסיום הגלולות (בהם גם המחזור היה סדיר) כעת אני כמעט 4 חודשים מסיום הגלולות וטרם קבלתי וסת טבעית (לפני 3 שבועות לקחתי פרימולוט נור ולאחריו קיבלתי דימום קל) לפני 4 ימים בבדיקת אולטרסאונד נצפה זקיק בגודל 17 מ"מ ורירית 5, ברביעי הרירית הייתה 6 וכבר לא נצפה זקיק. הרופא אמר שזה מצביע על כך שהיה ביוץ. כיום, יום שישי, חום השחר עדיין נמוך (36.2). עד כה נע בין 36.0-36.3 במדידות לאורך כל החודש. על מה זה יכול להצביע? בהריון הקודם אני זוכרת עלייה חדה בחום השחר יום אחרי הביוץ. תודה רבה!

שלום טל בדרך כלל הדבר מצביע שגם אם התרחש ביוץ משהו אינו מאוזן ותקין בציר ההורמונלי בגופך. בשפה של הרפואה הסינית ניתן להתיחס לכך כסינדרום של: חוסר יאנג, חוסר דם ועוד... צריך כמובן לראות עוד סימנים בגישה מערבית כיווני בדיקה: בלוטת תריס, אי ספיקה של גופיף צהוב וכיו״ב כמובן שצריך לבדוק. בכל אופן ניתן וכדאי לטפל באופן טבעי ניתן לאזן את הציר ההורמונלי , והכי נכון לעשות זאת ממקום של איזון והזנה אשמח לסייע מיכל שלזינגר פוריות בטבעיות 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית