פרימולוט נור וסרטן שד

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

28/12/2019 | 12:58 | מאת: לי

שלום שוב דר תודה רבה על המענה המהיר אני לא רוצה בינתיים ילדים יש לי ב"ה שניים לכן עניין הפוריות לא מדאיג אותי מה שרציתי לדעת אם במידה ואני נוטלת תרופה לדחיית מחזור לזמן קצר כ 6 ימים כדור ליום האם עלול להתפתח אצלי סרטן בשד ? הנסיעה הזו ממש חשובה לי אני נוסעת רק פעם בשנה עם בעלי ויש לנו זמן איכות רק בנסיעות לכן בחרתי לקחת באופן כללי אף פעם לא לקחתי כדורים לא הורמונלים ולא לדחיית מחזור . רק הפעם

שלום נטילה חד פעמית של הורמונים לא אמורה לגרום לסרטן שד. הבעיה היא רק יצירת השיבוש. השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך האם שווה ונכון לך לשבש תהליך תקין שאמור להתרחש בגופך? חופשה נפלאה הרבה בריאות מיכל שלזינגר פוריות. בטבעיות 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית