שחלות פוליציסטיות ודיקור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

03/03/2019 | 13:02 | מאת: מור

שלום, התגלה אצלי שחלות פוליציסטיות לאחר שלא היה מקבלת מחזור סדיר ופניתי לרפואה סינית והמטפל מאוד עזר לסדר את המחזור ועכשיו אני מקבלת כל 29-30 יום לאחר שסידרתי את המחזור ביקשתי מהמטפל שלי לעשות טיפולים שיעזור לי להינכ סלהריון ובחודשיים האחרונים תוך כדי טיפולים גם לקחתי כדורי איקקלומין מבלי להודיע למטפל שלי. האם עצם העובדה שלא הודעתי לו גרם לשיבוש באחד מהטיפולים (דיקור/נטילת האקקלומין)? ואני גם סובלת מדיכאונות אז אולי גם המצב רוח שלי משפיע? ומה דעתך על מסטיק תימני/שיח אברהם למישהי שיש לה שחלות פוליצטיות ןכבר חצי שנה לא מצליחה להיכנס להריון?

שלום לך מובן שחיוני לידע את המטפל שלך על כל טיפול תרופתי שאת נוטלת לגבי תוספים חשוב להתייעץ עם המטפל ולקבל הדרכה מדויקת ומקצועית על פי אבחון מדוקדק והכרת המטופלת. בוודאי שלמצב רגשי ישנה השפעה על הקליטה להריון. אצלי בטיפולים אני מטפלת באופן הוליסטי: מקפידה על אבחון מדוקדק ועל פי האבחון מתאימה תוכנית מדויקת: דיקור, צמחים, תזונה מותאמת אישית, הומיאופתיה וטיפול גופנפש. כל אלו ביחד משפרים מאד את יעילות הטיפול. בהצלחה בשורות טובות מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גינקולוגיה ופוריות 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית