היי ערב טוב לך..אני ובעלי מנסים להיקלט כבר שנתיים וחצי ללא הצלחה לצערי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

04/11/2018 | 21:19 | מאת: הודיה

הייני אצל הרופא נשים עשינו בדיקות זרע ורחם ושחלות והכל תקין ברוך השם.. השאלה שלי מהי הסיבה שלא נקלטים אם הכל תקין?? ומה ההמלצה שלך לתת לי?? תןדה

שלום לך הודיה אני מבינה את הקושי והתסכול. חלק גדול מן המטופלות שאני פוגשת בקליניקה שלי "לפוריות בטבעיות" מגיעות כשהן אפילו מוגדרות כ"בעית פוריות מסיבה שאינה מוגדרת". בסך הכל זה אומר שמבחינת רפואה מערבית אין סיבה פיזיולוגית/ מבנית נראית לעין. אבל בהסתכלות הוליסטית לא מספיק שפיזיולוגית ומבנית הכל יראה תקין. חשוב מאוד שהגוף יהיה במצב איזון גופנפש מכל הבחינות. לכן מומלץ מאוד לפנות למטפל שמטפל באופן הוליסטי : אני בקליניקה מאבחנת באופן הוליסטי ומתאימה טיפול מדויק לכל אחת. על פי תשאול מפורט והתיחסות לכל הבדיקות וכן אבחון על פי דופק לשון ועוד סימני גוף אני מטפלת. דיקור, תזונה, צמחים והרבה התיחסות לגופנפש. בחלק גדול מהמקרים ישנן סיבות רגשיות/ קונפליקטים לא פתורים ובלתי מודעים. טיפול הוליסטי שכזה יכול לסייע לך להרות. יום קסום. מזמינה אותך לפנות אלי. מיכל שלזינגר פוריות בטבעיות 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית