חום השחר+ איחור במחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

25/10/2018 | 10:33 | מאת: maayanT

היי, אני כבר מספר חודשים עוקבת אחר חום השחר כחלק משימוש בשמ"פ. החודש אנחנו התחלנו לנסות להיכנס להריון. כרגע אני 17 יום לאחר הביוץ (זיהיתי במדויק גם לפי ההפרשות וגם קפיצה משמעותית בחום). ביצעתי מספר בדיקות הריון ביתיות כאשר כולן יצאו שליליןת. בנוסף יומיים לאחר האיחור (ביום ה-14 אחרי הביוץ) ביצעתי בדיקת בטא שיצאה שלילית. מצרפת את הגרף שלי להחודש. החום נשאר גבוה אך לא גבוה כמו בשיא שלו (אך עדין הרבה מעל קו ההפרדה). האם יכול להיות שביצעתי את הבדיקות מוקדם מדי? האם יש סיכוי להריון? בדרך כלל המחזור שלי הוא בסביבות ה-32 ימים. (החודש הגעתי כבר ליום ה-38) אשמח לעזרתך.. תודה!

שלום יתכן שאת בהריון. יכול להיות שעדיין מוקדם מדי לבדיקה. אני תמיד מנחה לבדוק כשבוע אחרי איחור. משמעותי גם לדעת מה גובה חום השחר. לפני ואחרי ביוץ כמובן שיתכנו גם סיבות אחרות לאיחור כמו מתח, שעות שינה חסרות ועוד. בשורות טובות מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית