דילול עוברים,סכנות ותופעות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

04/10/2018 | 22:24 | מאת: ריטה

שלום רב. עברתי דילול עוברים מתאומים לשלישיה בשבוע 14+5 לפני יומיים ובינתיים בלי עין הרע הכל בסדר. ברצוני לשאול כיצד אוכל להפחית את הסיכונים של הדילול מבחינת האורח חיים. כל רופא אמר לי משהו אחר.אחד אמר חזרה לשגרה אחרי יומיים אחר אחרי חודש ואני מבולבלת ולא בטוחה כיצד עלי להתנהל. אני מפחדת לגרום להפלה של כל ההריון או נזק לעוברים הנותרים ולכן אשמח לדעתך כיצד בדיוק עלי להתנהל וממה להמנע על מנת למזער סיכונים.תודה

שלום ריטה מאחלת לך בשורות טובות. מניסיוני מומלץ לנוח ככל האפשר בימים הקרובים וכן כדאי לפנות למטפל ברפואה סינית שהתמחה בגינקולוגיה כדי לקבל טיפול - מאוד מומלץ לשלב דיקור + צמחים ובהחלט גם דמיון מודרך ועוד שילובים של גופנפש. אשמח לסייע לך . מזמינה אותך ליצור קשר. מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית